Coop öppnar saluhall på nätet

Nu öppnar Saluhallen på coop.se med över 1000 nya varor, varav många kommer från små lokala matföretag. Allt levereras hem till dörren tillsammans med vardagsinköpen.

Nu har Coop öppnat Saluhallen i sin ordinära näthandel på coop.se. Där kan kunder välja från ett sortiment som motsvarar det som hittas i en traditionell saluhall på stan – men det du handlar kommer levererat hem till dörren. I saluhallen finns ett brett sortiment av charkuterier, ost, färsk fisk, kött och vegetariska specialiteter.

– Matglädje har hittills varit något mer förknippat med fysiska butiker. Med Saluhallen på coop.se lyfter vi mat online till en helt ny nivå. I vår dark store står köttmästare och delikatessansvariga och förbereder exakt det du vill ha, precis som i en saluhall, säger Catrin Folkesson, affärsområdesdirektör online på Coop i ett pressmeddelande.

Saluhallen har också ett spännande utbud från mindre matföretag, som i och med Saluhallen får möjligheten att marknadsföra sina varor på Coops plattform. I en första fas finns närmare 1000 matvaror i Saluhallen och sortimentet kommer att utvecklas löpande.

– Vi har valt ut ett fantastiskt sortiment med allt från glass till fisk och styckdetaljer. Precis som i en traditionell saluhall kommer vi att anpassa sortimentet efter säsong och popularitet. Det här är verkligen en butik för dig som älskar mat, säger Staffan Fri, sortimentutvecklare för Coops saluhall.

Produkter som säljs i lösvikt i Saluhallen förbereds i Coops dark store i Kungens Kurva. I en första fas levererar Saluhallen till runt 2 miljoner kunder i Stockholm och Mälardalen.

Källa: Coop