Instabox’ utlämningsskåp växer i Sverige

Instabox erbjuder en rad företag att få sina varor levererade till särskilda skåp placerade i olika butiker. Nu expanderar företaget rejält över hela Sverige.

Till hösten expanderar Instabox ytterligare med 80 nya skåp som framförallt kommer att placeras ut i september och oktober. Skåpen kommer då till folkrika områden som Helsingborg, Malmö, Lund, Jönköping, Norrköping, Linköping, Enköping, Halmstad, Trollhättan och Varberg. Totalt kommer närmare fem miljoner svenskar att ha tillgång till Instabox skåp.

Företaget har idag ett 20-tal skåp i Göteborg och Borås och nästan hundraskåp i Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna.

Instabox som framförallt sköter sina egna leveranser har fram till nu haft hubbar i Stockholm och Göteborg kommer nu även att öppna en hub i Helsingborg och en i Mantorp i Östergötland.

Alexis Priftis, vd för Instabox säger till Dagens Handel att de hela tiden söker efter nya lägespartners som har lägen nära kollektivtrafik och i viss mån vid större bilvägar samt välbesökta platser centralt i större eller mindre tätorter, till exempel gallerior, köpcentrum och större livsmedelsbutiker. Redan idag har Instabox centralavtal med Ica och Coop.

Bland de partners Instabox samarbetar med idag ingår bland annat Lyko, Aptoea, Delitea, och Matsmart.

Källa: Fri Köpenskap