Konsumenter får handla på Axfood snabbgross

Restauranggrossisten Axfood Snabbgross lanserar ett nytt butikskoncept i Stockholm, där konsumenter får tillgång till samma sortiment som restauranger. Men för att få handla krävs medlemskap.

Snabbgross Club blir en av de första medlemsbaserade livsmedelsbutikerna i landet, där konsumenter kan köpa livsmedel, råvaror och hushållsartiklar i stora förpackningar direkt från en restauranggrossist. Medlemskapet kommer även att erbjuda rabatterade tjänster hos samarbetspartners.

Den första Snabbgross Club kommer att öppna i Enebyängen Handelsplats i norra Stockholm i slutet av 2020.

– Det känns verkligen spännande att lansera ett nytt butikskoncept som vänder sig till konsumenter. Vi har identifierat ett konsumentbehov av att kunna handla livsmedel, råvaror och hushållsartiklar av hög kvalitet, i större förpackningar och till bra priser. Med Snabbgross Club kan vi möta det behovet och vidareutveckla vår verksamhet, samtidigt som vi ökar tillgängligheten för våra företagskunder, säger Eva Pettersson, VD på Axfood Snabbgross.

Det nya butikskonceptet är anpassat för den som gillar mat och matlagning, men också för den stora familjen som vill fylla på förrådet med större förpackningar. Butiken är specialanpassad för privatkunder men för att få handla krävs ett medlemskap.

För företagskunder kommer Snabbgross Club att fungera som en vanlig Snabbgross-butik. Företagskunder kan också ansluta sig till medlemsklubben för att ta del av samma erbjudanden.

Källor: Axfood, Livsmedelsnyheter

Foto: genrebild