Testpiloter sökes till Smart Pooling

Svenska Retursystems logistiksystem ”Smart Pooling” har använts sedan i våras men än så länge är det få utanför Bergendahlssfären som brukar systemet.

Svenska Retursystem söker testpiloter för Smart Pooling och ger ett lockande erbjudande om Smart Pooling till intresserade butiker om att delta som testpiloter.

Svenska Retursystem, SRS, tillsammans med Livsmedelshandlarna, genomför nu en pilot för att testa Smart Pooling under en förutbestämd tid. Och det finns möjlighet att vara med och påverka utvecklingen för ”optimalt värdeskapande för butik” som Svenska Returssystem uttrycker det.

Erbjudandet är generöst och som butik – som vill vara med i pilotprojektet – får man en personlig kontaktperson (projektledare) som håller samman butikspiloten/-erna.

Detta innebär uppstart, utbildning, kontinuerlig uppföljning, dialog om förbättringsidéer, konkludering och summering av pilot och därtill får man som handlare fri tillgång till konfigurerad Smart Pooling-tjänst för enskild butik och valfritt antal användare.

Om du som handlare är intresserad så hör av dig till Svenska Retursystem direkt till Jakob Fellsman på jakob.fellsman@retursystem.se, +46 73 206 04 48.

Text. Marie Halldestam Hallencreutz