Vem vinner Årets Butik ikväll?

I kväll är det dags för Dagligvarugalan 2017 och här presenteras de tre butikerna som kan bli Årets butik: Matvärlden Veddesta, Ica Kvantum Liljeholmen Stockholm och Coop Forum Östersund.

Vinnaren ska vara en framgångsrik och lönsam dagligvarubutik som genom nytänkande och affärskänsla skapat mervärden för såväl kunderna som butiken. De tre butiker som tagit sig till finalplats har fått motiveringar enligt nedan.

Matvärlden Veddesta
”Färgstarkt och doftande med mångfald som ledord har Matvärlden i Veddesta utvecklat ett eget uttryck som inte följer gängse normer. Med sitt spännande sortiment från alla världens hörn har man hittat sin nisch som en marknad för det nya Sverige.”

Ica Kvantum Liljeholmen Stockholm
”Med ambitionen att vara först och bäst fokuserar Ica Liljeholmen på hållbarhet och gränslös matglädje. Att låta medarbetarnas passion synas i både sortiment och inredning inspirerar och lockar alla kundkategorier till att ta ett extra varv i butiken.”

Coop Forum Östersund

”En norrländsk pärla som med sina lokala samarbeten låter småskaliga mathantverkare ta plats i butiken och tar ordet förnyelse och närodlat på stort allvar. En butik som drar kunder från när och fjärran.”

Källa: Fri Köpenskap